2013. június 23., vasárnap

RÓZSASZÍN SAJT - DVD, ÚJ - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Rendezte: Tóth Barnabás
Szereplők: Tóth Barnabás, Bezerédy Zoltán, Molnár Levente, Lisztes Lilla, Eke Angéla, Pikali Gerda, Lipcsei Betta, Douceline Derreal, Olivier-Jacques Bernard, Anthony Brutillot
Feliratok: Angol, Francia, Magyar
Hang: Magyar - Surround, Francia - Surround
Képformátum: 16: 9 - 1. 78: 1
Hossz: 93 perc
Leírás: Minden férfi álma, hogy szinte bármelyik nőt megkaphassa. De vajon milyen lehet egy ilyen született alfahím mellett felnőni? A mai világban már-már konzervatívnak számító romantikus értékrendet valló 19 éves Dani számára mindenesetre elrettentő példa édesapja, a skalpvadász Tibor szabad szájú, carpe diem, örökgyermek életmódja. A nőfaló apa ráadásul igyekszik fiát minden egyébben is a saját képére formálni. Így a srác kilátogat francia rokonaihoz, hogy kicsit kiszakadhasson a non-stop ,, kiképzésből".
A rendkívüli szabadság azonban mind Daninak, mind Tibornak fontos leckét tanít a másikról - és leginkább önmagáról. A tini vígjáték és melodráma elemeit elegyítő felnövés történetben minden szülő és gyermek magára ismerhet - vagy egy ismerős családra. Vigyázat! A film szívtájéki melegséget és önfeledt mosolygást okozhat!


Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 13:56
. RÓZSASZÍN SAJT - DVD, ÚJ - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése