2013. június 29., szombat

Polc, könyvespolc, üzletberendezés - Jelenlegi ára: 1 Ft


Nagyméretű könyvespolc tükörbetéttel. Mi könyvespolcnak használtuk, de üzletberendezésnek is alkalmazható. a lábai leszerelhetők, így könnyebb a szállítása. Használatból eredő minimális sérülések vannak rajta.
Felhívom a Tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy csak az licitáljon, aki a bútort legkésőbb július 15-ig a XV. kerületi címről elszállítja. A bútor jelenleg az emeleten van, ahonnan egy keskeny lépcsőn lehet leengedni, az elszállításához legalább 3 ember javasolt. Ebben sajnos jelenleg nem tudok segíteni.
Minden komoly ajánlatot megfontolok. Az aukcióim között található még két ilyen polc is (az egyik alsó rész nélkül - alacsonyabb).
Az elkövetkezendő napokban költözés miatt az internet elérésem akadozhat, ezért kérem, hogy a megnyert aukció után a megadott telefonszámon jelentkezz!
Folyamatosan töltöm fel a tágabb család kinőtt ruháit nagyon jutányos áron. Válogass kedvedre, sok szép, sok esetben új, illetve alig használt ruhákat töltök fel. Érdemes visszanézni.
Személyes átvételre a XV. kerületben a lakcímemen van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Természetesen postázom is. A pontos postaköltséget minden esetben csomagolás után tudom megmondani. Az aukció lejárta után a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-02 21:43
. Polc, könyvespolc, üzletberendezés - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése