2013. május 26., vasárnap

Armani Code Sport. Akció! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Code Sport EDT az Armani 2011-es újdonsága. Fényűző, kiforrott, férfias illata izgalmakkal teli. Citrusfélék és gyömbér esszenciáját tartalmazza, melyek különlegessé és csábítóvá teszik. A parfüm szívében háromféle menta – fodormenta, vad menta és borsmenta – illata rejtőzik, melyek együttes hatása ösztönzőleg hat a parfüm viselőjére.
A Code Sport alapjában a tengerek fekete aranyának is nevezett ámbra és nedves föld illatát idéző vetiver rejtőzik, melyeket fás aromák fűszereznek, s együtt egy heves, temperamentumos illatot alkotnak.
Az Armani Code Sport EDT nemcsak az adrenalin szerelmeseinek ajánlott, akik elsősorban szórakozásra, sportra vágynak. A holdfényes esték csábítását előnyben részesítő férfiak is magukra lelnek majd benne. A Code Sport pazar illata a férfitest szépségét, erejét, ösztönösségét, érzékiségét és szenvedélyét jelképezi. Kényeztesse magát az Armani Code Sport varázslatosan izgalmas illatával!
Kényelmes üvegének köszönhetően az Armani Code Sport-ot minden helyzetben használhatja. Fedezze fel az Armani Code Sport által nyújtott végtelen felfrissülést, mely kihangsúlyozza férfiasságát!
Termékeim között számos hasonló, kíváló minőségű parfümöt találhat, férfi, és női márkákat vegyesen. Amennyiben kedvenc, vagy keresett illat nincs termékeim között, érdeklödjön üzenetben, szinte biztos, h be tudom szerezni! A Legjobb minőség, a legjobb áron, nállam! Jó vásárlást!
MOST AKKÁR 1 FT! A VILLÁMÁR ELÉRŐJÉTŐL A POSTAKÖLTSÉGET ÁTVÁLLALOM! JÓ LICITÁLÁST!
Az aukció nyertese egy e-mailt kap, benne az elérhetőségeimmel. A megadott e-mail címre várom a nyertes pontos postacímét, egy válasz e-mailben pedig elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat.
A megadott telefonszámon vagyok elérhető, de mível dolgozom, nem éjjel nappal, ezért várom e-mailben a szükséges információkat!
Az utalás megérkeztét követöen 2 munkanapon belül postázom a terméket, ami másnapra, legrosszabb esetben két napon belül megérkezik tuladonosához.
Utánvételre is van lehetöség, de ez esetben a postaköltség a vásárlót terheli. 1750 ft értékben.
Köszönöm, h megtekintette aukciómat,
jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-03 12:44
. Armani Code Sport. Akció! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése